Joomla specialist in the Netherlands

This blog article is writtin in Dutch, if you want the English version about this blog artcile you always can contact me. If you contact me i’ll provide you the English version for free.If you have any further questions you always can contact me.

 

In dit blog artikel ga ik het hebben over een webshop die draait op Joomla. Joomla wordt gebruikt door miljoenen organisaties. Dankzij het gebruiksgemak, de talrijke mogelijkheden en flexibiliteit kiezen vele ondernemers voor Joomla. Het is namelijk goed te gebruiken voor zowel eenvoudige als zeer complexe websites.

 

Joomla is een open source systeem. Een voordeel hiervan is dat de community achter het systeem erg groot is en zorgt dat de software goed onderhouden wordt en dat er continue verbetering en progressie wordt geboekt in de software. Software updates worden dan ook regelmatig beschikbaar gesteld door de community. Deze community bestaat uit: testers, programmeurs en gebruikers. Door het enorme gebruik van Joomla kunnen bugs en beveiligingslekken snel gedecteerd en opgelost worden.

 

Ik heb zelf 13 webshops laten maken door een professioneel bedrijf die ik via Google heb gevonden. Toen ik aan het zoeken was naar een Joomla specialist in Nederland kwam ik terrecht bij Jdezign. Jdezign heeft me goed geholpen en heeft met behulp van CMS geweldige webshops neergezet die volledig naar smaak en wens zijn. Op dit moment draaien de webshops zo goed dat ik mijn huidige functie als directeur heb kunnen opzeggen. Het passieve inkomen dat ik genereer door de succesvolle webshops in Joomla hebben mijn leven een stuk makkelijker gemaakt.

 

Ben je op zoek naar een echte Joomla specialist dan zou ik zeker eens contact opnemen met bovenstaande partij. Ik heb er zelf er veel plezier van en ze zijn altijd voor je klaar. Door hun expertise kunnen ze je ook advies geven die precies aansluit bij jou wensen.

 

Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben wat Joomla is en waar je eventueel terecht kunt als je op zoek bent naar een Joomla specialist. Indien je nog meer vragen hebt kun je mij altijd mailen. Ik wens iedereen succes toe en deel graag mijn succes met andere. Keep up the good work en onthou, Joomla is het beste CMS tot op heden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *